Detacheren, ZZP en Freelance


Wat is nu eigenlijk het verschil tussen Detachering, ZZP-ers en Freelancers? Hieronder proberen wij het kort uit te leggen.


Detacheren is het uitlenen van werknemers aan een derde partij. Een werknemer wordt gedurende een vaste periode of gedurende de periode van een project bij u ingezet. De werknemer staat bij ons op de loonlijst. We verdiepen ons goed in de functie en in uw bedrijf, want we willen precies weten om welke expertise het gaat en wat voor medewerker het beste bij uw bedrijf past. Omdat we onze kandidaten en opdrachtgevers persoonlijk kennen, kunnen we een goede match maken. U als opdrachtgever loopt geen werkgeversrisico’s. Bij ziekte betalen wij bijvoorbeeld wel het salaris van de werknemer door, maar factureren u niet. Na een afgesproken detacheringsperiode kan de werknemer bij u in dienst treden.


Een ZZP-er is een Zelfstandige Zonder Personeel. Vaak wordt met een ZZP gereferereerd aan vakmannen zoals Timmerlieden, Loodgieters, Stucadoors, Schilders en andere ambachtslieden. Werken aan uw Werk bemiddelt tussen ZZP-ers en opdrachtgevers.


Een Freeelancer is eigenlijk een Zelfstandige Zonder Personeel. Vaak wordt met een Freelancer gerefereeerd aan hoog geschoolde ZZP-ers zoals ICT-ers, Consultants en Projectmanagers. Werken aan uw Werk is gespecialiseerd in het bemiddelen tussen Freelancers en opdrachtgevers.


Zowel een gedetacheerd personeelslid, als een ZZP-er en een Freeelancer moet zijn uren laten accoderen door de opdrachtgever. Werken aan uw Werk gebruik daar onderstaand urenregistratieformulier voor.


Urenregistratieformulier
Download Hier de WauW urenregistratie
Klik Hier om uw getekende uren te mailen of stuur het naar:administratie@werkenaanuwwerk.nl